Compania finlandeză Legend, despre ale cărei produse ați mai citit în revista Caesar, a prezentat în sfârșit interpretarea sa de lux pentru celebrul Apple Watch. Nu sunt și nu vor fi singurii care fac asta, dar au ceva special, pe lângă mult aur.

Numit Tempo Apple Watch, ceasul inteligent pierde carcasa metalică în favoarea uneia placată cu aur de 24k și gravată manual cu diferite motive, în stilul în care maeștrii ceasornicari lucrează carcasele și cadranele ceasurilor de lux. În cazul lui Apple Watch nu prea ai ce să modifici la cradran, dar carcasa poate fi așa cum își imaginează oricine. Legend s-a oprit la niște motive complexe, care necesită 30 de ore de lucru.

Gold-Apple-Watch

Dealtfel carcasa poate fi așa cum își dorește pretențiosul client – integrală din aur de 18k sau placată cu aur de 18k sau 24k, dar și din platină. Și dacă aurul nu este de ajuns, se pot insera artistic și diamante. Curea poate fi din piele normală sau exotică (rechin, pisică de mare), iar pentru cei care preferă brățara este disponibilă cea originală a aceasului, placată însă cu aur la alegere. Mai sus pe lista de opțiuni găsim posibilitatea ca inițialele proprietarului să poată fi gravate pe catarama curelei, fără vreun cost suplimentar.

tempo-legend-apple-watch_4

Ceasul se livrează într-o cutie deosebită și este însoțit de un certificat de autenticitate, pus într-un plic de piele. În spiritul haute horlogerie, doar că în format electronic, Tempo Apple Watch de la Legend poate fi însoțit de un stand placat cu aur pe care acesta poate fi expus atunci când nu este purtat.

Apple Watch fără modificări ajunge pe la 11.000 de euro în varianta cu carcasă din aur. Pentru al lor Tempo, Legend cere un maxim de 8.300 euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here