Nici nu se putea mai bine – un producător britanic de telefoane de lux și unul britanic de mașini de lux colaborează pentru lansarea unui produs. Ba chiar pentru a doua oară! Vertu a prezentat recent al doilea telefon al său realizat special pentru proprietarii de automobile Bentley.

Vertu Bentley 1

Spre deosebire de colaborarea inițială, acum nu mai este vorba de un smartphone, ci de unul clasic, dar tot din seria ”Signature”. Telefonul este inspirat de Bentley Mulsanne Speed și utilizează în construcția sa unele materiale care se găsesc și la acest automobil – și ne referim la pielea de vițel de pe spate, care provine de la aceeași tăbăcărie ca tapițeria lui Mulsanne, sau la fibra de carbon identică.

Tastele sunt acoperite în cristale de safir și sunt montate pe un soclu cu rubine. Este prezent și logo-ul specific Bentley, ”B-ul zburător”, realizat din titan. Desigur, doritorii își pot personaliza telefonul cu diverse tipuri de piele, pietre prețioase sau culori.

Vertu Bentley 2

Dacă, în urma primei colaborări, Vertu Signature Touch for Bentley costa 13.000 de dolari, acum pretențiile au crescut, în ciuda specificațiilor pur tehnice inferioare. Prețul unui Vertu Signature for Bentley se ridică la peste 20.000 de euro. Telefonul a fost prezentat în premieră la ediția din acest an a Goodwood Festival of Speed and Concourse d’Elegance și va fi disponibil începând cu data de 18 septembrie. Precomenzile au debutat însă.

Vertu Bentley 3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here