Paco Rabanne a lansat acum ceva timp parfumul pentru bărbați Invictus. Și dacă tot s-a inspirat din antichitate, urmează, natural, versiunea feminiă a acestui parfum, care a primit numele Olympea, fiind conceput ca o odă olfactivă pentru femeia puternică și irezistibilă.

6544-000117

La fel ca și parfumul pentru bărbați, Olympea vrea să inducă senzația de putere, acțiune și atletism, totul cu o latură de senzualitate carcateristică unei Cleopatra moderne. La crearea noului parfum, Paco Rabanne a mizat pe simțurile experimentate ale lui Loc Dong, Anne Flipo și Dominique Ropion. Aceștia au mizat pe contrastul dintre mirosul sensual de valinie și prospețimea și naturalețea aromelor de flori.

Olympea art2

Flaconul noului parfum Paco Rabanne a fost creat de designerul Marc Ange și combină estetica modernă cu simbolurile antichității, totul pentru a da o notă puternică de legătură cu perioada de glorie a imperiului roman. Promovarea parfumului îi revine modelului brazilian Luma Grothe, care este implicate și în campaniile L’Oreal Paris. Filmul de prezentare a fost regizat de Alexandre Courtes, aflat la al patrulea proiect pentru paco Rabanne.

Olympea va ajunge în boutique-urile Paco Rabanne începând cu luna august, la prețuri începând de la 48 de euro pentru sticla de 30 ml.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here