Legend, un producător de accesorii de lux pentru dispozitive high-tech și-a anunțat programul de customizare pentru cel mai titrat smartphone al momentului, noul iPhone 6. Și cum nu sunt singurii care oferă asemenea tratamente pentru telefoane, cei de la Legend au venit cu o ofertă care să nu poată fi trecută cu vederea, chiar dacă și costurile sunt pe măsură. Atât pentru iPhone 6, cât și pentru Iphone 6 Plus, Legend oferă trei versiuni de design: Momentum, Sampo și Classique.

customized-apple-iphone-6-legend_1

Primele două sunt poate cele mai complexe versiuni de design de lux pentru smartphone. Materialele din care sunt confecționate carcasele ar încânta orice bijutier din lume. Logo din aur, diamante (există o versiune special din diamante), cadru din argint masiv, platină, placare integral cu aur și motive gravate manual.

Modelul Classique este modelul placat standard cu metale prețioase, gama incluzând versiuni din aur, platină și rodiu negru. Legend pune accest pe personalizarea ulterioară și permite clientului să decidă motivele și simbolurile care vor fi grevate pe carcasa aparatului.

ver-sides

Prețurile pornesc de la 3.100 euro pentru modelul Classique și pot ajunge 13.500 euro pentru versiunea Momentum cu diamante. Și nu doar actuala generație este vizată de acest tratament, ci și viitoare. Începând din vară, Legend va începe să ia precomenzi pentru personalizarea noului iPhone, la fel cum procedează și cu Apple Watch.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here