L’Oreal a aniversat 30 de ani de la lansarea rujului Color Riche cu un exemplar unicat, a cărui carcasă ornată de Chopard cu pietre preţioase poate rivaliza cu cele mai exclusiviste bijuterii.

Text: Alex Buţu

lipstick-1

Prezentarea extravagantului L’Oreal Color Riche a avut loc cu ocazia festivalului de film de la Cannes, un cadru ideal pentru a prezenta acestui ruj ornat de Chopard la fel de strălucitor ca şi bijuteriile purtate de vedete pe covorul roşu.

Chopard este unul dintre cei mai apreciaţi bijutieri, iar rafinamentul execuţiei este evident. Carcasa din aur de 18 carate a fost acoperită cu rubine de un roşu la fel de intens precum rujul L’Oreal.

lipstick-8-690x460

Acest ruj unicat va fi licitat, iar banii obţinuţi astfel vor fi donate către cauze nobile. Ne putem aştepta la o sumă impresionantă, având în vedere că rubinele, mai ales cele cu o culoare roşu intens, sunt foarte rare. De aceea şi preţurile lor sunt mereu foarte ridicate. Chiar de curând casa de licitaţii Sotheby’s a intermediat vânzarea cu 30,33 milioane de dolari a unui inel Cartier care se remarcă în special printr-un rubin de culoare roşu intens, denumit The Sunrise Ruby. Sotheby’s a stabilit astfel noul record de preţ pentru un rubin roşu.

Dimensiunea de 25,59 carate a rubinului roşu care provine din Myanmar este foarte rară. Inelul pe care a fost montat îl încadreză cu două diamante incolore de 2,47 şi 2,7 carate. În cadrul aceleiaşi sesiuni de licitaţii a fost tranzacţionat şi inelul The Historic Pink Diamond, despre care se crede a făcut parte din colecţia prinţesei Mathilde, nepoata lui Napoleon Bonaparte. Preţul acestuia este de 15,9 milioane de dolari. Cuprinde un diamant fancy vivid pink de 8,72 carate şi două diamante incolore de 1,09 şi 1,12 carate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here