Lily 1

Dronele fac parte deja din viața noastră, iar una din utilitățile cele mai apreciate este înregistrarea de imagini foto sau video spactaculoase și altfel imposibile. Însă, pentru a realiza acest lucru, este în general nevoie de un operator. O nouă dronă, numită Lily, exclude această necesitate, putându-se opera singură pe baza unui modul de control wireless portabil.

Lily 2

Lily se poate folosi foarte simplu: trebuie doar aruncată în aer și, când va detecta căderea, se va activa singură. Apoi, va urmări purtătorul modulului de control și-i va înregistra video toate mișcările timp de 20 de minute, cât durează autonomia de zbor. Practic, este dispozitivul ideal pentru cei care practică tot felul de activități outdoor – dar nu numai.

Lily 5

Lily poate filma în rezoluția 1080p la 60 de cadre pe secundă, sau HD simplu (720p) la 120 de cadre pe secundă, ideal pentru realizarea imaginilor de tip ”slow motion”. De asemnea, poate efectua fotografii cu rezoluția de 12 Mp. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 40 km/h, iar distanța față de modulul de control poate atinge 30 de metri. Lily poate fi pre-comandată de pe site-ul oficial (www.lily.camera), la un preț de 499 de dolari – însă nu este specificată o dată efectivă de începere a livrărilor.

Lily 3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here