1

Cei mai mulți dintre clienții unui iPhone 6 sau 6 Plus sunt mulțumiți de noua lor achiziție și se gândesc, în cel mai bun caz, la o husă cu rol mai degrabă protector decât estetic. Dar sunt și unii mult mai pretențioși, cărora diverse companii specializate în produse de lux le pun la dispoziție oferte deosebite. Este și cazul lui Legend Helsinki, un producător cu o reputație excelentă în dispozitive electronice ultra-luxoase.

3rd-box

Cele mai noi produse din ofertă au la bază produsele Apple, în speță iPhone 6 și 6 Plus, dar și iPad Air 2. Acestea au fost înnobilate cu materiale prețioase, transormându-se în adevărate opere de artă, capabile a satisface cele mai exigente gânduri. Și cum nu toate gusturile (sau buzunarele) sunt identice, există trei modele. ”Classique”, cel de bază, pune la dispoziția doritorilor placare cu metale prețioase, care pot fi: aur, aur roz, platină sau rodiu negru. ”Sampo” propune o finisare atât cu metale nobile, cât și cu piele de crocodil sau detalii gravate manual, cu un design complicat, cu tente baroce. ”Momentun” oferă în plus posibilitatea adăugării unor diamante de grad VS1. Există și un model bazat pe ipad Air 2, numit ”Flux”, care dezvăluie frumoate detalii ”Art Nouveau”.

24ct-gold-plated-ipad-air-2-mini-retina-by-legend-with-24k-gold-and-platinum-plating

Clienții pot fi implicați în realizarea designului, pentru a ajunge la exemplare cu adevărat unice. Prețurile pornesc de la 3100 de euro, dar adevărata exclusivitate se atinge la 13.500 de euro, cât costă versiunea ”Momentum”, cu rame cu diamant.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here