Palazzo di Amore are un nume italian, dar este o proprietate din Beverly Hills, care a fost scoasă la vânzare pentru nu mai puțin de 195 milioane de dolari. Suma o transformă în cea mai scumpă casă din Statele Unite, dacă proprietarul va și reuși să o vândă la acest preț.

Most expensive listing

Imensa casă a fost cumpărată de actualul proprietar, Jeff Greene, în 2007, de la un om de afaceri saudit, pe când se afla încă la stadiul de construcție. Chiar și așa, Greene a plătit atunci 35 de milioane de dolari. Ulterior, a investit în continuarea construcției și finisare circa 25 de milioane de dolari.

Most expensive listing

Palazzo di Amore are o suprafață locuibilă de aproape 5.000 de metri pătrați, construcția din mai multe corpuri de clădire fiind amplasată pe o proprietate de 10 hectare. Interiorul are 12 dormitoare, 23 de băi și încă 1.400 metri pătrați pentru un centru de entertainment cu o capacitate de 50 de persoane. Piscina are o lungime de 39 de metri, construcția în stil mediteranean iferind și multe alte dependințe în cadrul unui centru spa.

Palazzo di Amore art3

Jeff Greene spune că a cumpărat Palazzo di Amore în ideea unei investiții, de la bun început. După trecerea momentului de vârf al crizei, acesta o estimează la 195 milioane de dolari, pe care speră să-i și obțină.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here