Telefoanele produse de Vertu nu se remarcă în primul rând datorită specificațiilor tehnice, ci a materialelor deosebite alese pentru construcția lor, a finisărilor impecabile și a serviciilor de concierge cu care vin la pachet. Tocmai de aceea, Vertu nu modelul în sine poartă un nume, ci colecția din care face parte. Iar de curând, colecția Aster s-a îmbogățit cu două noi oferte.

Aster2

Primul dintre acestea este ”Quilt”, care primește acest nume în urma finisării manuale cu piele matlasată, realizată de unele dintre cele mai vechi tăbăcării din Europa. Textura moale îl face un model potrivit pentru doamne, la fel ca și una dintre culorile disponibile, bleu deschis, cealaltă fiind clasicul negru.

Aster2

Ce-a de-a doua noutate este ”îmbrăcată” în piele de pisică de mare, despre care Vertu spune că este de 25 de ori mai rezistentă decât cea de vacă. Trei culori sunt disponibile: negru, albastru și roz. Chiar dacă nu se ridică la prețul unui exemplar îmbrăcat în piele de aligator, care costă peste 8600 de euro, noua propunere a lui Vertu vă va scoate din buzunar între 6968 și 7258 euro, în funcție de culoarea aleasă. Versiunea din piele matlasată este ceva mai accesibilă, la un preț de 5710 euro.

Specificațiile telefonului nu au fost modificate în nici un fel, Aster păstrând procesorul Snapdragon 801, camera principală cu senzor de 13 MP sau ecranul Full HD cu diagonala de 4,7 inci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here