Aceasta a fost destinația yacht-ului încă de la primele desene, o ambarcațiune de familie, cu tot luxul necesar la bord. În realitate a ieșit unul dintre cele mai mari yacht-uri din lume, cu toate facilitățile unei case. Chopi Chopi este creația arhitecților Laura Sessa și Giovanni și Paola Zuccon. Acesta a necesitat peste 660.000 de ore de muncă până la finalizare, iar prețul este estimat la peste 110 milioane de dolari.

chopi art2

Yacht-ul are o lungime de 80 de metri, șase punți deschide, iar la nivelul spațiilor de locuit oferă cinci cabine duble, de lux, apartamentul proprietarului, cu terasă private, un bar de 100 metri pătrați și mai multe spații pentru cină și relaxare.

chopi art1

Chiar dacă are 80 de metri lungime, yacht-ul poate găzdui maxim 12 persoane, plus 30 de membri ai echipajului și nouă oameni de întreținere și servire. Toate materialele de la bord sunt de lux, spațiile find amenajate de designeri renumiți. Ca urmare, a câștigat numeroase premii: World Yacht Trophy, Best Interior Design Award la Showboats Design Awards și Judges Commendation la The World Superyachts Awards.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here