Mana Skull este o companie specializată în producția de bijuterii ”hi-tech”, al cărui cel mai nou produs este un iPhone 6 din aur și diamante.

mana-skull-1

Conform propriilor afirmații, Mana Skull este prima și singura companie din lume care oferă telefoane iPhone cu carcasa realizată integral din aur de 18 carate, ceea ce este posibil, având în vedere că multe companii cu produse similare preferă ”simpla” placare cu aur. În aceste condiții, este de așteptat ca produsul lui Mana Skull să fie mai durabil, dar și mai exclusivist. La această caracteristică vor fi de ajutor și cele 319 diamante premium albe, 2009 negre și 2595 galbene integrate, a căror combinație este menită a oferi o strălucire aparte, pe care doar un adevărat cunoscător o poate aprecia.

mana-skull-2

Bijuteria tehnologică a celor de la Mana Skull va fi produsă într-o serie limitată de 50 de exemplare, la un preț necunoscut astăzi. Fiecare exemplar necesită 320 de ore de lucru pentru a atinge perfecțiunea promisă de companie. Produsul va fi disponibil începând cu luna aprilie a acestui an.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here