Clubul exclusivist, care include și o stațiune de ski privată, a fost deschis la finalul anului trecut în Vermont, pe Coasta de Est a Statelor Unite, după o investiție de 75 de milioane de dolari suportată de omul de afaceri Jim Barnes, care a cumpărat stațiunea în 2008.

Acum, Hermitage Club a devenit un club privat, ce poate fi accesat doar de membri, cu activități în tot timpul anului. Cea mai aglomerată perioadă este însă iarna, pasionații de ski având la dispoziție 46 de pârtii și cinci linii de transport pentru toată gama sporturilor de iarnă.

Hermitage art1

Hermitage Club este localizat de trei ore și jumătate de mers cu mașina de la New York, dar majoritatea membrilor stau au proprietăți în apropiere. Dealtfel, după ce devin membri, aceștia pot cumpăra teren chiar de la Hermitage Club. Locația are și un heliport, acest mijloc de transport fiind des utilizat de elita membrilor clubului.

Hermitage art2

Costul anual pentru a face parte din club este de 65.000 dolari pentru fiecare persoană, plus 5.150 de dolari reprezentând diferite taxe. Hermitage Club a stabilit numărul maxim de membri la 1.500 de oameni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here