Regele George al V-lea al Regatului Unit era un mare fac al băuturilor tari, în special vodka, pe care o admira, evident, în varianta rusească. Nici nu este de mirare, având în vedere că ultimul țar al Rusiei, Nikolai Alexandrovich Romanov era vărul său. Ambii apreciau vodka premium și se interesau de rețetele celor mai bune licori.

kors_vodka_24k_george_V_1024x1024

După aproape 100 de ani, cei de la Kors Vodka spun că produc cea mai pură și exclusivistă vodka, așa că i-au dedicat regelui George al V-lea o ediție specială, ambalată într-o sticlă lucrată manual. Kors spune că ediția Geroge V Edition 24K are același gust cu cel al băuturii pe care țarul Rusiei i-o trimitea vărului său britanic, pentru că este produsul unei rețete din acele timpuri. Timpul de distilare per sticlă este de 170 de ore, distileriile sunt în Italia și Finlanda, iar apa folosită provine din regiunea Alpilor Dolomiți. Sticla este manufacturată din cristal și conține inserții din aur de 24k, la fel ca și cutia din lemn de nuc finisată manual. Opțional, frunze din aur sunt adăugate în băutură, pentru efectul vizual.

Această ediție limitată este compusă din doar 250 de sticle, fiecare la un preț de 24.500 dolari, fiind și cel mai scump sortiment al celor de la Kors Vodka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here