Cu ocazia recentei premiere a noului Samsung Galaxy S6 de la Mobile World Congress 2015, Barcelona, au fost prezentate și câteva accesorii pentru titratul smartphone, inclusiv un set de huse produse de Montblanc.

Text: Dan Scarlat

 montblanc-samsung-galaxy-s6-cover4

Telefoanele foarte scumpe, de genul Vertu sau XX sunt deosebit de rafinate, însă cumva nu reușesc să mențină ritmul tehnologic la același nivel cu cel impus de marii producători specializați. Tocmai de aceea, uneori vârfurile de gamă ale acestora sunt preferate de oamenii de afaceri pentru oportunitățile pe care le oferă.

 montblanc-samsung-galaxy-s6-cover3

Pe de altă parte, un astfel de smartphone nu depășește ca preț câteva sute de euro, ceea ce îl face accesibil unei mase mai mari de utilizatori. În această situație, o husă rafinată, realizată de un producător de renume, poate aduce acea tușă de exclusivitate oricărui telefon.

Stories_Samsung_Gallery_5

Este și cazul lui Montblanc, care a prezentat un set de huse pentru ceea ce poate fi considerat telefonul momentului, Samsung Galaxy S6. Compania germană a început colaborarea cu Samsung anul trecut, vizând modelul Note 4. Pentru noul vârf de gamă, Montblanc a prezentat șase modele de huse realizate din două tipuri de piele: ”Soft Grain” și ”Montblanc Extreme”, ultima dezvoltată de companie pentru a rezista unor condiții cât mai dificile. Husele sunt de tip ”Hard Shell” (exclusiv pentru protecția spatelui) și ”Flip Side” (gen ”carnet”, protejând și ecranul)

Samsung_Galaxy_S6

Samsung Galaxy S6 are un ecran Super Amoled de 5,1 inci cu rezoluție Quad HD (echivalentă cu o densitate de 744 pixeli pe inci), protejat de sticlă Corning Gorilla Glass 4. Procesorul octa-core Exynos 7420 este proprietar companiei coreene. Camera principală are un senzor de 16 MP și oferă stabilizator optic de imagine, în timp ce modulul frontal este capabil de imagini de 5 MP, dar și de înregistrare video Full HD. Telefonul rulează cea mai noua versiune de Android, ”Lollipop”. În paralel cu modelul standard, a fost prezentată și frumoasa versiune ”Edge”, cu ecran curbat pe laterale. Evident, Montblanc a dezvoltat carcasele de protecție pentru ambele modele disponibile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here