Bandra Ohm este o clădire de apartamente de lux, pe care arhitecții de la James Law Cybertecture, din Hong Kong, o văd poziționată în Mumbai. Evident, este vorba despre un proiect, dar, dacă se va materializa, are toate șansele să ajungă una dintre cele mai neobișnuite construcții din lume.

ziwucg_10200 art1

Creatorii acestui proiect au vrut o formă artistică și au reușit să o imprime. Bandra Ohm arată ca o picătură care atinge luciul apei și este dominată de gigantul ou Faberge plasat în mijlocul ei, pe care este instalat un spațiu de relaxare pentru rezidenți.

ziwucg_10200_c3 art2

Clădirea ar urma să aibă 30 de etaje cu 100 de apartamente de lux. Fiecare apartament este prevăzut cu piscină în balconul exterior, acestea fiind vizibile și parte a designului clădirii. Interiorul ansamblului vine cu toate facilitățile de relaxare specifice unui ansamblu rezidențial de o asemenea amploare: piscine comune, restaurant, spa, săli de întâlnire și conferințe. Rămâne de văzut dacă vreun dezvoltator va fi convins să facă o asemenea investiție în Mumbai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here