Nu toată lumea a plecat acasă cu râvnitele statuete aurii în urma celei de-a 87-a ediție a premiilor Oscar, dar există suficiente motive pentru a-i invidia chiar și pe pierzători. 168.000 de motive, mai exact.

caesar1

În ultimii 13 ani, agenția ”Distinctive Assets”, nișată pe publicitatea cu ajutorul celebrităților, a strâns cadouri pentru nominalizați, în ceea ce a primit numele ”Everyone Wins at the Oscars Nominee Gift Bag”. 21 de astfel de pachete au fost oferite tuturor celor nominalizați la categoriile ”Cel mai bun actor”, ”Cea mai bună actriță”, ”Cel mai bun actor în rol secundar”, ”Cea mai bună actriță în rol secundar” și ”Cel mai bun regizor”.

Cadourile de anul acesta sunt cele mai scumpe din istoria acestei acțiuni, cu o valoare dublă decât cea de anul trecut. Printre cadouri se găsesc și cosmetice relativ ieftine, dar și două excursii luxoase în Canada și Italia, în valoare totală de 26.000 de dolari, un echipament de spa de peste 5000 de dolari sau mobilier în valoare de 28.000 de dolari. Dacă v-am stârnit curiozitatea puteți consulta aici lista cu toate cadourile de anul acesta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here