Bellperre nu este încă un nume foarte cunoscut, dar nici complet nou pe piața telefoanelor de lux. Un telefon cu taste și fără funcții prea complicate, dar lucrat în materiale prețioase, este deja disponibil de ceva timp pe piață. Recent, olandezii au lansat și un produs mult mai modern din punct de vedere tehnologic, numit „Bellperre Touch”.

Bellperre_luxury_phone_8

”Touch” integrează un ecran tactil Super AOLED cu diagonala de 4,9 inci, similară cu a multor telefoane inteligente de top actuale. Din păcate, restul specificațiilor nu iese din zona ”mid-range”: rezoluția este de 1280×720 pixeli, procesorul este un dual-core tactat la 1,5 GHz iar camera foto principală are un senzor de numai 8 MP. Există și o cameră secundară, de 1,9 MP, o memorie internă de 48 GB și conectivitate completă – găsim NFC, LTE sau Bluetooth 4.0.

Bellperre_luxury_phone_6

Carcasa este realizată din oțel inoxidabil, iar ecranul este acoperit cu cristal de safir. Dimensiunile sunt destul de generoase (138 mm înălțime, 69,4 mm lățime), iar greutatea se ridică la 166 de grame. Dispozitivul rulează ceea ce pare a fi o versiune standard de Android. Cele trei comenzi specifice de navigare nu sunt integrate în ecran, cum ar părea la prima vedere, cu sunt ascunse sub pielea de sub acesta, care este sensibilă la atingere, ceea ce, conform Bellperre, este o premieră mondială.

Bellperre_luxury_phone_16

Apropo de piele, sunt disponibile diverse modele și culori, fie de bizon american, fie de aligator. În primul caz, prețul este de 2.600 de euro, îar în al doilea ajunge la 3000 de euro. Însă chiar și așa, produsele olandeze sunt mai ieftine decât ofertele britanicilor de la Vertu.

Bellperre_luxury_phone_4

Bellperre_luxury_phone_5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here