În ultimii ani, românii au preluat multe sărbători, cea mai apropiată fiind Valentine’s Day, pe 14 februarie. O dată cu aceasta, a fost importat și obiceiul de a face un cadou partenerei sau partenerului de viață, ca un simbol al legăturii dintre cei doi. Iar în zilele noastre, un smartphone poate simboliza multe, mai ales dacă este vorba de o ediție specială creată de Vertu special pentru această ocazie.     

vertu 3

”Clous De Paris” are la bază modelul Signature Touch al mărcii britanice. Carcasa este realizată dintr-un titan foarte pur, de gradul 5, ghioșat pe rame și acoperit pe alocuri cu piele de aligator realizată de tăbăcari din Franța și Italia.

vertu 5

Specificațiile sunt la nivelul unui smartphone modern, modelul beneficiind de procesor Snapdragon 801, memorie internă de 64 GB sau de sistem de încărcare wireless. După cum era de așteptat de la Vertu, ecranul full HD de 4,7 inci este din safir, partea audio a fost pregătită de Bang & Olufsen, iar camera de 13 MP a fost dezvoltată împreună cu Hasselblad.

vertu 2

Prețul este de 13.900 de euro și include întreaga gamă de servicii a lui Vertu: Concierge, Life și Certainty.

vertu 6

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here