Bentley, producătorul de automobile de lux, a lansat noua sa colecție de parfumuri Intense, prin intermediul diviziei Bentley Fragrances. Atât parfumul, cât și ambalajul său respectă valorile și identitatea vizuală Bentley.

Bentley_Infinite_EDP_100ml_Composition art1

Bentley Infinte se adaugă colecției de produse pentru bărbați create de Bentley, parfumul fiind special conceput pentru cei care apreciază libertatea fără constrângeri și individualitatea, o analogie cu sentimentele din spatele fiecărei mașini Bentley. Datorită compoziției complexe, parfumul are misiunea de a da bărbaților o amprentă de vitalitate și eleganță contemporană.

Bentley_Infinite_Set art2

Sticla în care este oferit parfumul este o creație atent studiată, care vorbește același limbaj al formelor ca și Bentley Motors, iar partea superioară este placată cu metal, în timp ce capacul este desenat în stilul diamond cut. Sticla poartă elegant simbolul Bentley, la fel ca și cutia. Pe lângă parfum, este disponibil și un gel de duș din aceeași linie, Intense.

Prețurile sunt de 59 de euro pentru apa de toaletă de 60 ml, 79 euro pentru sticla de 100 ml, iar gelul de duș costă 27 euro (200 ml).

Text: Dan Damian

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here