De obicei ciocolata de Ziua Îndrăgostiţilor se alege în primul rând dacă este într-o cutie cu formă de inimă, dar o alternativă ce poate face acest gest mai special este dacă acel dulce vine de la un brand de lux cum este Armani.

Text: Alex Buţu

Mai sunt câteva zile până la Valentine’s Day sau sărbătoarea de Sfântul Valentin, devenită aniversarea internaţională a îndrăgostiţilor. Sunt multe cadouri ce pot fi făcute cu această ocazie, însă ciocolata a devenit un fel de tradiţie. Problema este că aceasta aduce câteva momente dulci, foarte plăcute într-adevăr dar nu neapărat diferite faţă de o ciocolată bună gustată în orice altă zi din an. Practic ciocolata a devenit un fel de gest obligatoriu, dar care este eclipsat de alte atenţii mai însemnate.

pcv-small-hearts-300g-media

Tocmai de aceea, noua selecţie de ciocolate Armani Dolci a fost lansată la timp pentru a crea o amintire deosebită. Dacă ciocolate bune se găsesc pentru toate gusturile, aura brandului italian nu poate fi regăsită la un ciocolatier. Totuşi Armani nu mizează doar pe imagine şi promite un gust memorabil cu noua pralină în formă de inimioară, care înveleşte cu ciocolată neagră o cremă de lămâie. Aceasta este vedeta seriei dedicate Valentine’s Day, însă clienţii pot configura multiple versiuni de cutii, care cuprind praline şi drajeuri variate. Dulciurile sunt personalizate cu decoraţiuni care includ şi litera A srisă cu fontul tipic Armani. Preţurile expuse pe site-ul armanidolci.com pornesc de la 4,5 euro  pentru o cutiuţă cu o singură pralină şi ajung la 39 de euro pentru cutia cu 25 de praline.

gift-box-cuore-14-praline-media

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here