Britanicii de la Christophe & Co. au făcut echipă cu casa de design italiană Pininfarina pentru a crea un ”smart bracelet” neobișnuit și exclusivist. Brățara, destinată bărbaților, încorporează elemente de înaltă tehnologie și este disponibilă în trei versiuni: Virtus (ediție limitată la 300 de exemplare, cu preț de 45.000 de dolari), Orion, din aur roz încrustat cu diamante (100 de exemplare, fiecare la prețul de 93.000 de dolari) și Apollo, împodobită manual cu 1500 de diamante și disponibilă în numai 25 de exemplare, la prețul de 149.000 de euro.

christophe-pininfarina-armill-01

Armill este realizată din fibră de carbon, cadru din aur de 18 carate și un scut ceramic complex, care are și rolul cheie în realizarea designului unic. Brațarile pot fi personalizate: pentru piața chineză pot gravate cu dragoni, în timp ce, în mod cumva ironic, în Rusia vor avea placat un desen cu Sfântul Gheorghe omorând un dragon.

christophe-pininfarina-armill-04

Brățările dispun și de tehnologie modernă încorporată, putând fi conectată prin NFC și Bluetooth la un telefon inteligent. Există un singur buton, care în esență trimite prin telefon un mesaj valetului personal. Componentele electronice sunt modulare, astfel că vor putea fi upgradate în timp.

christophe-pininfarina-armill-06

Armill încorporează mici rotoare care încarcă acumulatorii în urma mișcărilor utilizatorului, rezerva de energie putând ajunge la un an. Christophe & Co. oferă și un serviciu de concierge care poate fi de 1, 2 sau 3 ani, în funcție de versiunea aleasă. Există și o aplicație de mobil dedicată, prin intermediul căruia proprietarul poate afla despre diverse evenimente exclusive, la care brățara îi poate oferi acces gratuit.

christophe-pininfarina-armill-02

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here