Piața imobiliarelor este încă în derută în mai toate capitalele lumii, după ce multe construcții scumpe le-au arătat dezvoltatorilor că uneori câștigi, alteori pierzi.

New York-ul are multe apartamente de superlux și toate s-au devalorizat destul de mult în anii de criză. Hotelul Pierre din metropola americană are integrat un penthouse dispus pe trei niveluri ale hotelului. Așadar un triplex cu o suprafață de circa 11.000 de metri pătrați pentru living-uri, pe lângă cele cinci dormitoare și șapte băi. Apartamentul oferă o frumoasă priveliște asupra Central Park.

100860625-pierre2r.1910x1000 art1

Penthouse-ul a fost oferit la vânzare pentru 125 milioane de dolari în aprilie 2013, iar până la finalul acelui an ajunse la 95 milioane de dolari. Nimeni nu s-a arătat interesat timp de un an de zile, așa că acum există o nouă ofertă – 63 milioane de dolari, jumărate din prețul la care fusese estimat initial.

Proprietar este Barbara Zweig, văduva omului de afaceri Martin Zweig, unul dintre puținii care au prevestit cutremurul acțiunilor de la Bursă în 1987.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here