Prestigioasa casă franceză a conceput una dintre cele mai exclusiviste ediţii de parfum care rivalizează prin preţ cu investiţia într-o operă de artă sau o bijuterie scumpă.

Text: Alex Buţu

Visio-J-adore-Haute-Jo_full-visio

Marca Dior are un renume de cel mai înalt rang nu doar în domeniul modei, ci şi al parfumurilor fine. Şi mereu a confirmat prin creaţii premium desăvârşite.

De data aceasta a transformat unul dintre cele mai emblematice parfumuri ale sale într-o achiziţie care pare adresată colecţionarilor. Este vorba despre J’Adore L’Or Haute Joaillerie Edition, din care vor fi produse doar cinci unităţi.

Visio-3-J-adore-Haute-Jo_full-visio

Acest parfum pentru femei este reţeta Francois Demachy, creatorul exclusiv al casei Dior, şi inspiră senzualitate printr-un mix care include şi trandafir, iasomie, vanilie.

Nota exclusivistă şi mai pronunţată prin sticla de cristal suflată de unul dintre modelatorii de top ai companiei Baccarat, care colaborează cu Dior încă din 1947. Suma de 140.000 de dolari percepută de Dior pentru fiecare sticlă de parfum derivă şi din faptul că gâtul acestuia este ornat cu podoabe din aur care conţin 138 de diamante. Aceste accesorii din aur sunt inspirate de colierele tribului Maasai din Africa de Est, care trăiesc în sudul Keniei şi în nordul Tanzaniei.

Visio-5-J-adore-Haute-Jo_full-visio

Fiecare dintre cele 5 sticle de J’Adore L’Or Haute Joaillerie Edition sunt livrate în câte o cutie din piele, asemănătoare cu cea pentru bijuterii.

Visio-6-J-adore-Haute-Jo_full-visio

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here