Un suport de cuțite este de obicei un obiect banal în bucătăria noastră, dar asta nu înseamnă că nu există și alternative. Mai ales acum, când experimentele culinare sunt din ce în ce mai la modă, încurajate și de tot felul de emisiuni TV de gen.

Text: Dan Scarlat

EX_METAL_FINAL_large

„Vodoo” este un suport pentru cinci cuțite, sub forma unei păpuși folosite pentru celebra practică ocultă, care în acest caz nu are însă decât rolul de a amuza și a deveni un motiv de conversație la cină. Denumit și „The Ex” (cu referire directă  la „fostul” sau „fosta”), produsul a fost realizat Raffaele Iannello și a primit diverse premii de design.

Suportul Vodoo este disponibil în mai multe variante de culori și materiale. În timp ce modelul din plastic poate fi cumpărat cu circa 100 de dolari, pentru a ieși cu adevărat în evidență trebuie alesă cea mai nouă versiune – „Collectors Edition”, realizată dintr-un aluminiu polișat de înaltă rezistență și disponibilă la prețul de 1000 de dolari.

Statueta vine împreună cu un set de cinci cuțite din oțel inoxidabil, care sunt fixate cu ajutorul unor magneți. Întregul ansablul măsoară 40 de centimetri în înălțime și cântărește nu mai puțin de 5 kilograme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here