Experienţa de shopping este poate la fel de importantă precum produsul sau serviciul pe care îl achiziţionezi. Din acest motiv, Neiman Marcus doreşte să ofere clienţelor săi cea mai modernă şi utilă modalitate de a proba haine.

Text: Alex Buţu

Neiman-Marcus-Memory-Mirror-2

Când încerci un articol vestimentar nou este necesar să faci o devărată coregrafie în faţa oglinzii pentru a vedea toate laturile şi detaliile ţinutei. Rezolvarea pentru această inconvenienţă este propusă de Neiman Marcus sub forma unei oglinzi digitale, denumită Memory Mirror, care realizează un clip video atunci când clientul probează haina. Clientul poate să urmărească ulterior filmarea pentru a se vedea din toate unghiurile dorite. Poate să urmărească şi clipuri cu ţinute diferite simultan, pentru a le compara. Mai mult, poate să şi posteze acest clip în reţele de socializare. Neiman Marcus punctează astfel în două direcţii. Pe de o parte face mai interesantă probarea şi cumpărarea unei haine, iar pe de cealaltă parte primeşte o promovare gratuită din partea clienţilor care promovează acest clip pe internet.

Neiman-Marcus-Memory-Mirror-email

Primul magazin din reţeaua Neiman Marcus prevăzut cu oglinda dezvoltată împreună cu MemoMi va fi cel din Walnut Creek, aflat în zona San Francisco. Spre finalul lunii ianuarie, această tehnologie va fi extinsă şi la alte magazine ale brandului.

Neiman-Marcus-Memory-Mirror-comparison

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here