Este de notorietate că geanta unei doamne este ca un asistent personal, având loc pentru de toate. Dar deseori e cam greu să găsească ceea ce doresc în toată această abundenţă, mai ales dacă este întuneric. Tocmai de aceea Ralph Lauren a conceput geanta Ricky Bag With Light, care are în interior patru LED-uri. Acestea se aprind automat când geanta este deschisă.

Stilatul accesoriu pentru doamne mai rezolvă o problemă modernă. Geanta are integrat şi un acumulator cu port USB pentru încărcarea telefonului mobil.

s7-1151033_alternate2

În rest vorbim despre un design elegant  şi materiale de calitate înaltă, în binecunoscutul stil Ralph Lauren. Modelul Ricky Bag With Light este produs manual în Italia, cu cea mai mare atenţie pentru detalii. De altfel, producerea geantei durează 12 ore. Este folosită piele de viţel neagră la exterior şi violet pentru interior. Iar elementele de prindere şi de decorare sunt placate cu aur roz şi au gravuri cu logo-ul prestigioasei mărci.

Toate aceste specificaţii conduc la un preţ de 5.000 de dolari perceput de Ralph Lauren pentru modelul Ricky Bag With Light.

s7-1151033_lifestyle

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here