Căuta…

Outlierman celebrează romantismul călătoriilor

Andrada Arsenie
04/11/2020
No Comments

Outlierman lansează „Outlierman’s Roads” un nou model de căptușeală, care completează o selecție de accesorii din colecția brandului de lux, fabricate manual.

Condus de pasiunea de a crea noi accesorii interesante prin care să celebreze romantismul călătoriilor, The Outlierman este mândru să anunțe lansarea „Outlierman’s Roads”, o căptușeală cu modele imprimate. Acestea cuprind elementele definitive ale stilului The Outlierman într-o viziune dinamică, aproape cinematografică.

Mașinile clasice, pasiunea de a conduce și elementele esențiale ale unul gentleman se întâlnesc într-un design vibrant, plin de detalii, care surprind emoția și esența conducerii celor mai iconice mașini din lume, în locații uimitoare.

Outlierman’s Roads este fabricată din bumbac 100% și este realizată cu grijă de experții The Outlierman din Italia. Moale la atingere, dar cu o textură puternică, extrem de durabilă, căptușeala cu model este pregătită pentru cele mai aventuroase călătorii la volanul unui GT.

Căptușeala vibrantă și atemporală completează accesoriile preferate, cum ar fi port-documentul Outlierman și geanta de voiaj Weekender, ambele din piele naturală. De asemenea, peste câteva luni, noua căptușeală va înfrumuseța și geanta pentru cosmetice Travel Case.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare