Bulgari Magnifica 2021 – cea mai prețioasă colecție

0
39
bulgari magnifica

Bulgari poate fi asociat cu sensul cuvântului magnific, drept dovadă colecția lansată în anul 2021 reprezintă un ansamblu de piese extraordinare.

Bulgari Magnifica 2021 reprezintă un exemplu categoric de finețe meșteșugărească a celor mai înalt calificați prelucrători de bijuterii. Nu este vorba doar de pietre prețioase, ci de o celebrarea a îndemânării umane.

Magnifica este numită în mod adecvat deoarece aduce o selecție extraordinară de 350 de capodopere de bijuterii și ceasuri. Colecția își datorează măreția includerii celor mai prețioase și mai rare pietre prețioase pe care bijutierul le-a găsit în întreaga lume.

Ceasul Ruby Metamorphosis este un ceas secret unic, care a necesitat 1.650 de ore pentru a fi finalizat. Ceasul este un exemplu excelent de ceas secret cu o husă de rubin Mozambic de 6,3 carate, tăiată cu pernă antică, pentru cadranul ceasului conceput inițial ca set cu colierul omonim. Celestial Skywatch celebrează Roma ca o sursă eternă de inspirație pentru Bvlgari. Este numit astfel după uimitorul safir din Sri-Lanka cu 6 carate în formă ovală. Ceasul Diamond Swan este un ceas de excepție inspirat de Art Deco, cu un cadran ascuns de un cristal de piatră cu fațete de 7 carate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here